Feriehus "Jelke" - 50m from the sea

toprated
4.7 / 5 ( 7 anmeldelser )
opp til 6 personer
3 rom
2 soverom
ett bad
Avstand
 • Hav 50 m
Utstyr
 • WiFi
 • Oppvaskmaskin
 • Vaskemaskin
 • TV
 • Balkong / terrasse
 • Kamin
 • Babyseng
 • Parkering
 • Røyking forbudt
 • Ingen husdyr tillatt

Beskrivelse

Inne

"Jelke" - 50m from the sea", 3 rom hus 71 m2. Passer for 4 voksne + 2 barn. Stue med, TV. 1 rom med, 1 dobbeltseng. 1 rom med 2 senger. Kjøkken (stekeovn, oppvaskmaskin, 4 induksjonskomfyr, mikrobølgeovn, frys). Dusj/WC. Fasiliteter: Internett (trådløs LAN [WLAN]). Vennligst merk: røykfri bolig. Bestillinger er kun tillatt for ferieopphold. 376-33840

Hus/ Residence

Enmannsbolig, bygget i 2019. 50 m fra sjøen. Privat: uberørt tomt 1'845 m2. I huset: vaskemaskin. Parkering ved hbrukt. Bilporten. Daglivarehandel 3 km. Eieren godtar ikke noen ungdomsgrupper.

Før avreise vil du motta informasjon om nøkkelinnsamling for ditt opphold, sammen med reisedokumenter.

Stedsbeskrivelse Gedser

Sommer

Lolland, Falster og Møn utgjør et spennende hjørne av Danmark med en enestående og vakker natur og kilometervis med flotte hvite sandstrender. Badevannet er spesielt godt egnet til de små på grunn av det lave saltinnholdet og de langgrunne strendene. På Falster ligger den flotte, 20 km lange stranden ved Marielyst og de imponerende Corselitze skogene på ca. 15 kvadratkilometer. Skogene rommer mange historiske ganggraver og steinaldergraver. Bøtø Nor er et fredet fuglereservat som er en viktig yngleplass for trekkfuglene. Danmarks største naturattraksjon Møns Klint, med de høye krittklintene og den gamle bøkeskogen, er et av de mest kjente og besøkte naturområdene i Danmark. Møn er rik på kulturminner. Man kan bl.a. oppleve et av Nordens best bevarte vollanlegg i Stege. Lolland byr på et særdeles variert kystlandskap, langgrunne strender, lavt vann, sumper og turstier. Svingete landeveier fører gjennom små idylliske landsbyer, forbi flotte bøkeskoger, vakre herregårder og slott.

Plass

Her kan du se hvor ferieboligen ligger.

Danmark , Østersøen, Lolland, Falster & Møn , Gedser

Prisoversikt

Notat
Vennligst velg ankomst- og avreisedato

Kundeanmeldelser

Henter data

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.

fra NOK 15584

f.eks 21.9.2024 - 28.9.2024

for opptil 6 mennesker / Ekstrakostnader kan tilkomme