Så trygg er du i feriehuset ditt!

Mer informasjon
  • Individuell ankomst
  • I ferieboligen er dere helt for dere selv
  • Fri og uavhengig
  • Kontrollert rengjøring
  • Trygg nøkkelover levering
  • Personlig støtte under oppholdet

Ring oss og bestill! 24 timers service

+46 8 21 65 50
Mit valg (0) Sist besøkte
  1. Hjem
  2. Ferieideer
  3. SWISSPEAK Resorts powered by Interhome

SWISSPEAK Resorts powered by Interhome

Vi ønsker å gi deg en varm velkomst. Vi er tilgjengelige for deg når som helst på våre lokale kontor og kan tilby informasjon og tips om aktiviteter der du ferierer.

  

I disse områdene har vi SWISSPEAK Resorts:

   

Få den komplette ferieopplevelsen i fjellene. Hver årstid er forskjellig og gir muligheter for opplevelser og aktiviteter, helt etter ditt ønske. Opplev fjellene på den beste måten, oppdag områdene og la deg overraskes av sjarmerende fjellandsbyer. 
I våre SWISSPEAK Resorts tilbyr vi leiligheter av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i de sveitsiske alpene. Leilighetene passer like bra for familier som for par. Slapp av etter en hendelsesfull dag i spa og velværeområdet og avslutt kvelden på vinbar for eksempel i Vercorin. Våre yngste gjester vil også kunne nyte oppholdet: i KidsClub, et lekerom for barn (uten tilsyn) vil leker og spill være tilgjengelige, i spillrommet vil det være aktiviteter og underholdning. Slapp av i en koselig atmosfære og nyt komfortable moderne ferieresorter.

Bare kvalitetssikrede ferieboliger Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.