Ring oss og bestill! 24 timers service

+46 8 21 65 50
Mit valg (0) Sist besøkte
 1. Hjem
 2. Norge
 3. Nord-Norge
 4. Laukvik
 5. NO1718.608.1

Feriehus Lofoten

Favoritter

opp til 8 personer

4 rom

3 soverom

1 baderom

 • Objektfoto
 • Objektfoto
 • Objektfoto
 • Objektfoto
 • Objektfoto
 • Objektfoto
 • Objektfoto

Funksjoner

Sjøutsikt

Havutsikt

Avstand til sjø 200 m

Avstand til havet 1 m

Utstyr

Oppvaskmaskin

Vaskemaskin

TV

Grill

Babyseng

Jacuzzi

Røyking forbudt

Beskrivelse

Ferieboligvarsel

Inne

Denne komfortable hytta ligger idyllisk til helt i sjøkanten ved den lille bygda Sandsletta på Austvågøya i Lofoten. Et herlig feriested for deg som ønsker en rolig og komfortabel ferie i naturskjønne omgivelser. Hytta som er ny, er smakfullt innredet med store vinduer som er vendt mot sjøen. Den storslåtte utsikten fra hytta og terrassen mot sjøen og det åpne landskapet, er en nytelse. Ikke minst i de lyse vår- og sommernettene når midnattsola skinner på skyklare kvelder og bader hele landskapet i sitt rødlige skjær. Her kan du sitte på terrassen og nyte lyden av bølgeslagene mot bergene nedenfor. I sjøen er det i tillegg til vanlig sjøfisk, også mulig å få sjøørret og laks på kroken. 10 km til fiskeværet Laukvik med spisested og matforretning. Her kan du vandre på moloen som omgir havnen og nyte den friske havluften. Havområdet utenfor er fiskerik og en 15 fots båt kan leies. Båten er tilgjengelig fra den 1.6.-1.10. God frysekapasitet. Et flott turområde innbyr til herlige fotturer for hele familien. Flott utgangspunkt for toppturer på ski i fjellet på vinteren. Flere sandstrender i området. 20 km til Svolvær som er Lofotens hovedstad med mange forretninger og spisesteder. I Kabelvåg er fiskerimuseum med utstilling av gamle båter og fiskeutstyr. Her er også kunstgalleri og akvarium hvor sjøfisk kan studeres på nært hold – en flott opplevelse for hele familien. Dagsturer kan gjøres til Vesterålen med bilferge fra Fiskebøl til Melbu. Besøk fiskeværet Andenes i nord hvor hvalsafari kan gjøres ut på havet i båter – en flott og spennende opplevelse for hele familien er å se de store hvalene på nært hold. 2 Oppholdsstue: 42 m2, (1DO), stereoanlegg, DVD, TV, parabol 3 Soverom: (1DS)+(2S)+(2S), barneseng Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter Bad/WC: WC, håndvask, gulvvarme Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme Aktiviteter: PlayStation Og: Terrasse, Badestamp, el-varme, utegrill, strandtomt 1900 m2, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus Inkl. i leien: Kano Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 40 HK NOK 3500 (Dep. NOK 1500) Depositum: NOK 1500

Før avreise vil du motta informasjon om nøkkelinnsamling for ditt opphold, sammen med reisedokumenter.

Plass

Her kan du se hvor ferieboligen ligger.

no1718.608.1

Sjekk tilgjengelighet og bestill

Klikk på ønsket dato i kalenderen og velg lengden på oppholdet i nedtrekksmenyen. Det tar bare noen få minutter å gjøre en bestilling!

Velg ankomstdato Velg avreisedato

Legende:

 • 11Mulig ankomstdato
 • 11Spesialpris: ankomstdato til rabatt
 • 11Tilgjengelig, ingen ankomstdato
 • 11Ikke tilgjengelig
 • 11Ditt valg: ankomst- og avreisedato

Legende:

 • 11Mulig avreisedato
 • 11Spesialpris: Dato med rabatt
 • 11Tilgjengelig, avreise ikke mulig
 • 11Ikke tilgjengelig
 • 11Ditt valg: ankomst- og avreisedato

ankomst - avreise

Voksne og barn

Før du bestiller får du et tydelig sammendrag

Prisoversikt

Kundeanmeldelser - Feriehus Lofoten

Vi er fortsatt i ferd med å samle anmeldelser fra våre kunder.

ankomst - avreise

Voksne og barn

Før du bestiller får du et tydelig sammendrag

Har du flere spørsmål? Vi svarer 24 timer i døgnet

Kontakt oss

+46 8 21 65 50

info@interhome.no

Kontakt oss her for rådgivning.

Kontaktskjema Be om et tilbud

ekstra kostnader (om tilkommer)
Bare kvalitetssikrede ferieboliger Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.