Ring oss og bestill! 24 timers service

+46 8 21 65 50
Mit valg(0) Sist besøkte

Firmaprofil

Bedriftsledelse

  • Thomas Stirnimann, Chief Executive Officer (CEO)
  • Marcello Bologna, Chief Financial Officer (CFO)
  • Roger Müller, Chief Procurement Officer (CPO)
  • Jörg Herrmann, Chief Operating Officer (COO)

Interhomes bedriftshistorie

1965 Swiss Chalets ble grunnlagt av to sveitsiske pionerer innen turisme: Bruno Franzen og Werner Frey.

1975-1977 Swiss Chalet - Interhome blir slått sammen: 105 personer i 16 kontorer.

1977 Interhome blir selskapets nye navn,

1980 Interhome er den første i bransjen til å opprette et informasjonssystem som knytter alle byråene til ett bestillingssystem.

1984 Den nye logoen er en liten fugl. Den symboliserer ferie og frihet. Alle Interhome kontorer innfører samme bedriftskultur.

1986 2 millioner kopier av Interhome brosjyrer blir trykt. De er oversatt til 8 språk og blir utdelt i 12 land.

1989 Hotelplan, det nest største sveitsiske reisebyrået og datterselskap av Migros kjøper Interhome AG.

1995 På denne tiden består Interhome sitt produkt av 75 000 sengeplasser i 11 land – inkludert Tyskland, Tsjekkia og Polen.

1998 Interhome er et av de første selskapene som går "online". Kunder kan nå søke etter informasjon og be om brosjyrer. Bestillinger "online" er mulig fra 1999.

2000 Interhome bestillingssystem knytter sammen 75 lokale kontorer og 30 partnere for å kunne tilby kundene bedre service.

2003 Interhome flytter inn i Hotelplan sine kontorer for å skape en felles infrastruktur.

2005 Simon Lehman blir ny styreleder i Interhome.

2006 Med det nye 1-til-1-systemet blir kundene tilbudt enda bedre service med personlige tilbud og med håndplukkede overnattinger.

2006 Interhome kjøper reisearrangøren Casa Club, France Villas og Solemar og kan dermed tilby eksklusive villaer i Provence og Toscana.

2007 Hjemmesiden forbedres for å gjøre det enda enklere og raskere å finne den perfekte ferieboligen. Videre kan det tilbys bedre service og mer informasjon.

2007 Interhome er for tiden representert i nesten alle europeiske land, inkludert Russland og Kroatia. Samarbeid er styrket for utleie i Danmark, Belgia og Holland.

2008 Partnerskap ble startet i USA og Finland.

2008 Annonsetorget og den nye distribusjonskanalen Vacando ble lansert.

2008 Omprofilering av selskapets identitet og design.

2009 Samarbeid ble startet med salgsrepresentant i India.

2010 Helt ny design av nettsiden hvor det kan søkes vha. navigering. Nye reisemål: Maroko og El Gouna, Egypt.

2011 Oppkjøp av den tyske markedslederen INTER CHALET innen 2013. Nye reisemål: Israel og Kypros.

2012 Eksklusivt samarbeid med TripAdvisor, verdens største nettsted for reiser.

2013 Den nye bookingsportalen får gull i kategorien ”Brukervennlighet” og sølv i ” Foretningseffektivitet” i Best of Swiss Web Awards. Interhome blir testvinner som onlineportal i Stiftung Warentest. Blant annet for den tydelige og detaljerte søkefunksjonen. Den første ferieboligleverandøren i den tyskspråklige verden med en iPad App som har en omfattende søkefunksjon.
2014 Koni Iten tar over roret som CEO. Under hans ledelse oppnår firmaet toppresultater. Øyen Mauritius tilbys nå som en destinasjon.

2015 Interhome feirer sitt 50års jubileum. Et nytt vellykket år bekrefter at kursen vi satte år 2014 holder mål.

2016 Interhome fortsetter sin suksess. For første gang i historien matcher firmaet mer enn 666.000 feriehus-reisende med deres ideale feriebostad. Den fakturerede omsetningen stiger til 186,6 milioner sveitsiske franc (CHF) 2017 Interhome og søsterselskapet Inter Chalet har kommet nærmere sammen på ledelsesnivå og synergieffekten vil utnyttes. Koni Iten har gått av med pensjon og Thomas Stirnimann, CEO Hotelplan Group, tar over hans arbeidsoppgaver inn til videre. Interhome hadde en 5% økning av gjester med 695,000.

Bare kvalitetssikrede ferieboliger Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.