Service 24 timer i døgnet

+46 8 21 65 50
Mit valg(0) Sist besøkte

Opptil 43% rabatt med Circle K MasterCard

Velkommen til Interhome! Vi leier ut 33 000 kvalitetssikrede feriehus og leiligheter i 31 land. Uansett om du søker sol og bad, vil oppleve Europas storbyer eller drømmer om en hvit vinter i Alpene, så tilbyr Interhome ferieutleie i alla prisklasser. Interhome tar hånd om hela prosessen fra bestilling, nøkkelutllevering til sluttrengjøring. Det er Du som har ferie!

Som Circle K MasterCard-kunde får du alltid minimum 10% rabatt på alle våre feriehus.

Rabatten glelder også på våre spesielt utvalgte og luksuriøse Selection-Hus samt på våre Last Minute og Book-tidlig-priser!

Slik bestiller du!

Bestill ditt eksklusive feriehus her eller velg blant alle feriebosteder her og få minimum 10% rabatt. Oppgi rabattkode: CIRCLEKMASTER

Bestill din Last-Minute-feriebolig her og få 43% rabatt (33%+10%). Oppgi rabattkode: CIRCLEKMASTER

Bestill boende i god tid før avreise her og få 20% rabatt (10%+10%).  Oppgi rabattkode: CIRCLEKMASTER
Har du spørsmål om våre produkter så kontakt oss her: Interhome
Tlf: 0046 8 216550
E-post: info@interhome.no 

Bare kvalitetssikrede ferieboliger Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.