Hvor vil du tilbringe ferien?

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Opptil 42% rabatt med Circle K EXTRA Mastercard

Velkommen til Interhome!
Vi leier ut mere enn 50.000 kvalitetssikrede feriehus og leiligheter i 32 land. Uansett om du søker sol og bad, vil oppleve Europas storbyer eller drømmer om en hvit vinter i Alpene, så tilbyr Interhome ferieutleie i alla prisklasser. Interhome tar hånd om hela prosessen fra bestilling, nøkkelutllevering til sluttrengjøring. Det er Du som har ferie!

Som Circle K EXTRA Mastercard-kunde får du alltid minst 10% rabatt - opptil 42% rabatt.
Tilbudet gjelder kun nye bestillinger
 
Har du spørsmål om våre produkter så kontakt oss her:
Tlf: 0046 8 216550
E-post: info@interhome.no 

Hvordan bestille!
- Bestill feriehuset ditt via linken "BESTILL HER" nedenfor.
- Et tips er å bruke "kartet" så vel som "forbedre ditt søk" -funksjonen for å enkelt finne det drømmehuset du leter etter. Vi har mange!
- Circle K MasterCard rabatt kan alltid kombineres med våre spesialtilbud som Last Minute, Early-Booking priser, osv. RABATT på RABATT!

BESTILL HER

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Motta regelmessig informasjon om nyheter og spesialtilbud rett i innboksen din.