Ring oss og bestill! 24 timers service

+46 8 21 65 50
Mit valg (0) Sist besøkte
  1. Hjem
  2. Personlig service
  3. Lenk

Local Interhome partner: Lenk


Personalet i Lenk ønsker deg velkommen.

Teamet på stedet hjelper deg med inn- og utsjekking  i tillegg til andre problemstillinger som eventuelt kan oppstå. De kan svare på spørsmål om din feriebolig, og også om området. De kan komme med tips om bra restauranter, populære aktiviteter i området og om kommende hendelser.

Lenk

Markus Zäch

Rawilstrasse 2

3775 Lenk

Sveits


Tel. +41 33 733 10 00 info@ferienlenk.ch


Bare kvalitetssikrede ferieboliger Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.