Kroatia

Feriehus og ferieleiligheter Kroatia

Leie leilighet eller hus i Kroatia

Lengter du etter sol og sjø, koselige kafeer og avkobling? Kroatia er et land med mange ansikter. Her finnes det over 1 000 øyer, alle med sine egne fordeler. For deg som søker turkisfarget hav, kobberrøde tak og pittoreske byer, er dette rette landet for deg. Til Kroatia kan du med fordel dra for å spandere en ukes ferie, eller til og med for å nyte hele sommeren. For å bo behagelig og ha alle bekvemmeligheter du kan tenkes å trenge, kan du enkelt leie et hus i Kroatia via oss på Interhome. Ved å leie et eget feriehus eller leilighet langs den naturskjønne Adriaterkysten, kommer du alltid til å være i nærheten av en avkjølende dukkert. Ettersom det finnes så mange valgmuligheter kan du lett leie en leilighet eller hus i Kroatia som passer perfekt til dine behov og ønsker. At turismen i Kroatia har blomstret de siste årene er det ingen tvil om. Kanskje har det med innspillingen av den populære serien «Games of Thrones» å gjøre, eller så er kan det ganske enkelt være at Kroatia har alt fra postkortstrender til god mat, billig shopping, trivelige mennesker og historiske landemerker.

Leie det perfekte feriehuset i Kroatia

Hos oss på Interhome har du alle muligheter til å finne en feriebolig som passer deg perfekt. Uansett om du reiser med familie, venner eller med partneren din, kan du garantert finne en bolig som passer deg i størrelse. Takket være den stigende populariteten til Kroatia, kan vi nå tilby flere boliger her, både mindre og større, enkle og luksuriøse. Det er alltid store fordeler med å bestille en feriebolig når du er ute og reiser. Det spiller ingen rolle om du skal være utenlands en uke, eller hele høsten – vi har noe til alle. Tenk på hva som er det viktigste for deg. Kanskje vil du bo i nærheten av sentrum for å kunne ha glede av kafeer, restauranter og natteliv? Eller er det viktigere å bo i nærheten av natur og strender? Skal du bare være noen dager eller en uke i Kroatia, er det kanskje viktigere å bo mer sentralt. Skal du derimot tilbringe flere måneder i dette deilige lander, vil du kanskje heller bo i et roligere område og leie deg en bil for å komme deg rundt? Moderne bosteder for alle. Vi på Interhome har samlet et stor utvalg av herlige bosteder i Kroatia. Alle besøkende har sine egne ønsker og favoritter, nettopp derfor har vi feriehus på blant annet øyer som Brac, men også i sentrale Dalmatia. Tenk på hva du vil ha, kanskje er det viktig med svømmebasseng? Eller kanskje du vil ha en stor terrasse der du kan nyte frokosten? Vi har samlet moderne og vakre boliger i alle prisklasser – alt for at du skal finne noe som passer. Kroatia tilbyr noe for alle reisende. Til den adriatiske kysten valfarter alle typer reisende, fra barnefamilier som vil sole seg og bade til paret som skal på bryllupsreise, til pensjonister som vi nyte flere måneder med sol og varme. Uansett hvilken type reisende du er, kan du uten problem velge et feriehus som passer dine behov. Kroatia har mange kjente severdigheter, for eksempel Diocletianus-palasset, spennende grotter i Hvar eller muren rundt Dubrovnik. For deg som liker historie finnes det mye å oppdage her. Barna pleier å like å bade på den vakte øyen Lošinj, en ekte perle sydøst for Istria. Sjekk raskt om vi har en bolig der du vil bo!

Leie hus i Kroatia med svømmebasseng

Jovisst har Kroatia en fantastisk kystlinje og vakre innsjøer, men det er jo absolutt alltid det deiligste å ha et hus med et helt eget svømmebasseng! Hos oss finner du riktig gode tilbud på hus og leiligheter som har svømmebasseng i Kroatia. Da trenger du ikke å konkurrere om plassen med andre, men kan nyte det avkjølende vannet helt på dine egne vilkår. Perfekt for både vennegjengen og barnefamilien!


Topp 5 i Kroatia

Her på Interhome elsker vi virkelig Kroatia, så vi tenkte å tipse deg om de reisemålene vi tror kommer til å være de beste!


1. Lei en leilighet i Istria med svømmebasseng

I denne utrolig vakre regionen er man nabo med Adriaterhavet med det krystallklare blå vannet. Strendene er mange og maten en minst like god som i det nærliggende Italia, om ikke bedre. Til og med prisene er bedre i Istria – både maten og ferieboligen, noe som gjør dette til et av de prismessig beste reisemålene i Europa. Ordentlig middelhavskultur til topp pris! Her kan man bo i et vakkert feriehus nær kysten, eller hvorfor ikke i en frisk ferieleilighet på et av de vakre stedene? Her finnes det mange byer og bortgjemte hemmeligheter for den som vil oppdage noe nytt! Pittoreske åser som viser halvøyens strålende natur og tilbyr mye til både familier, par og større selskap. Bestill et hus med et helt eget svømmebasseng i Istria!


2. Lei en leilighet i Split

Split er Kroatias nest største by, og tilbyr en masse for reisende som er ute etter variasjon! Her kan man nyte byens utmerkede restauranter, nærliggende naturparker og all den rike historien som Split tilbyr. Det går også utmerket an å ha byen som base for selve reisen, da det finnes massevis av muligheter til å komme seg rundt i resten av landet, og til nærliggende øyer som Hvar, Brac, Korcula og Vis. Vi anbefaler deg derfor å leie en ferieleilighet i Split, ta med deg dine nære og kjære og opplev alt som Kroatia har å tilby!


3. Lei hus eller leilighet i Zadar med svømmebasseng

Zadar er en vakker kystby i nordre delen av Dalmatia. Dette er en herlig og historisk by med massevis av tilbud for en stor mengde reisende. Her finner man både mye historie, takket være at byen har eksistert i mer enn 3 000 år, og moderne restauranter og barer. Dette gir en fantastisk kontrast, noe som garanterer at ingen besøkende kommer til å kjede seg. Oppdag de romerske ruinene og middelalderkirkene før du tar deg en hel dag på en av de nærliggende strendene. Eller kanskje vil dere slappe av ved eget svømmebasseng som hører til det flotte feriehuset? Med Interhome kan dere kjenne på hvordan det er å være innbygger i denne vakre byen som ennå ikke er blitt helt kommersialisert. Pass på å lei en feriebolig i Zadar og Kroatia nå!


4. Hus med svømmebasseng i Hvar

Den vakre, trendy og koselige øyen Hvar kan beskrives på mange måter, og er virkelig et veldig bra alternativ når man tenker på hvor man skal leie hus i Kroatia. Her finnes det noe til alle slags reisende, både hotte nattklubber for eliten som jakter på luksus, eventyr og lek for barnefamilien eller romantikk for paret. Man forstår raskt hvorfor det er så populært å besøke Hvar. Når du leier er hus med svømmebasseng på Hvar er det du som bestemmer, og du får frihet til å gjøre alt det du og selskapet ditt vil. Utforsk det fine landskapet rundt omkring, kanskje besøke en vingård, og så klart, ta en dukkert i ditt helt eget svømmebasseng!


5. Lei leilighet i Dubrovnik

På en liste som dette, finnes det et sted man må ta med, Dubrovnik. Denne byen har fullstendig eksplodert i popularitet de siste årene, ikke minst på grunn av at den populære TV-serien Game of Thrones, som spiller inn flere av sine scener her. Mange fans kommer til å føle seg som om de faktisk er i King`s Landing og Red Keep når de besøker denne vakre og gamle byen. Men det er ikke bare fans av TV-serien som bør besøke Dubrovnik. Dette er jo som sagt en utrolig unik og vakker by med høye murer og borgtårn. Her finnes til og med krystallklart vann, massevis av historie og fantastiske restauranter for den som er sugen på noe ekstra godt. Hos oss på Interhome kan du leie en koselig leilighet i Dubrovnik allerede i dag! Gå ikke glipp av denne vidunderlige byen som tar deg tilbake i tiden, eller kanskje til en helt annen verden!

Lokal service

Når du leier feriebolig med Interhome, så får du fantastisk service på stedet! Vi elsker Kroatia og har leid ut ferieboliger i landet i flere årtier, så dette er noe vil føler vi er dyktige på. Når du kommer frem til destinasjonen, kan du trygt og sikkert hente nøklene på det lokale kontoret, der jobber våre kollegaer som er svært trivelige, og som i prinsippet kan alt om området, slik at om du har spørsmål som gjelder Kroatia, kan de garantert hjelpe deg! Med Interhome er det alltid førsteklasses service som gjelder, og det viktigeste for oss er at du i ro og fred skal kunne nyte en velfortjent ferie! Bestill her på siden eller ring oss! Du kan enkelt bestille her på siden, eller så går det også bra og ringe vår svenske kundeservice på 08 21 65 50 så kan vi hjelpe deg med bestillingen! Uansett om du vil ha en villa i Kroatia, en leilighet i Spania eller en hytte i Alpene, så kan vi hjelpe deg med å få oppleve en aldeles fantastisk reise på dine vilkår. Ta med hunden på ferie, bo i et hus med svømmebasseng eller i nærheten av havet. Mulighetene er uendelige med Interhome!


Fakta om Kroatia Språk: Kroatisk Valuta: Euro (EUR) Nødnummer: 112 Flyplasser: Dubrovnik Airport (DBV), Pula Airport (PUY), Split Airport (SPU), Rijeka Airport (RJK) Tips: Serviceavgift er inkludert i prisene, men det er vanlig og vennlig å gi 10%. Ved bruk av taxi forventes det at man runder av prisen oppover. Elektrisitet: 220V med vanlige stikkontakt, akkurat som i Norge


Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.