Storbyferie

Få en optimal opplevelse av storbylivet! Fra din egen leilighet kan du utforske metropolen på en helt ny måte. Et utgangspunkt for ekspedisjoner i storbyjungelen og et privat fristed hvor du kan slappe av og lade batteriene.
Midt i sentrum vil du føle storbyens puls, rytme og energi. Hva står øverst på ønskelisten? En dose kultur eller en shoppingrunde? En rusletur gatelangs eller en heftig natt på byen? Uansett hvilke planer du måtte ha, er en egen leilighet midt i blinken – her har du masse plass, du kan gjøre som du vil når du vil og du er midt i begivenhetenes sentrum. Du slipper å bruke penger på rådyre hoteller – hos oss finner du massevis av flotte ferieleiligheter til attraktive priser.

Oppdag nå:

London

Paris

New York

Praha

Barcelona

Roma

Berlin

Lisboa

Nice

Firenze

Vienna

Venecia

Vinter i byen – Julehandel og markeder i de vakreste av storbyer

Vinter i byen – Julehandel og markeder i de vakreste av storbyer

Jul i byen Italia

Jule-byer Tsjekkia

Jule-byer USA

Skiferie i Aplene - Alpene med Interhome

La julehandelen bli til et eventyr! 

Besøk julemarkeder som er fulle av lokale tradisjoner mens du opplever dine favorittbyer og la deg omsluttes av atmosfæren ute i byens gater og bli betatt av de mest fantastiske juledekorasjoner.

Sekre deg din ferieleilighet i førjulstiden!

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.