Om Interhome

Bestill over 34,000 kvalitetstestet feriehus og leiligheter online

Uansett hva du ser etter; Interhome kan oppfylle omtrent alle forespørsler og ønsker med mer enn 34,000 feriehus og leiligheter i 33 land som kan bestilles online. Enten det er en alpehytte, en villa med svømmebasseng, en leilighet i byen, en hytte eller et slott - du vil finne det rette for deg! Interhomes service inkluderer hele bestillingsprosessen, utlevering av nøkler og utvask etter oppholdet. I tillegg får du fordelen av Interhomes kvalitet, basert på vår standariserte og velkjente stjernegradering.
Finn ditt perfekte sted

Vår kundeservice er klare til å svare på dine spørsmål

Ring oss på 0046 (0)8 21 65 50 og vil vil gjøre vårt beste med å svare på alle spørsmål, eller gi tips til hvor og når du burde bestille din feriebolig.
Spørsmål? Kontakt oss

Personlig hjelp & service på feriedestinasjonene

En av Interhomes største styrker er at vi alltid er der når du trenger oss. Interhomes ansatte, partnerbyråer og nøkkelansvarlige ønsker velkommen, hjelper våre gjester på stedet og tilbyr sin service. Denne lokale tilstedeværelsen betyr at Interhomes gjester får en enkel innsjekking, hjelp med organiseringen av aktiviteter og en personlig kontakt som kan komme med ferietips og råd.
Personlig hjelp & service på feriedestinasjonene

Sveitsisk kvalitet på utleie av feriehus og leiligheter siden 1965

Interhome ble grunnlagt i 1965 i Sveits og er stolte av å kunne se tilbake på mange suksessfulle tiår med utleie av ferieboliger. I dag er Interhome Europas ledende formidler av feriehus og leiligheter av kvalitet over hele verden. Interhome har 15 regionale kontor. Hovedkontoret Interhome AG, ligger i Glattbrugg, Zurich, og er 100% eid av Hotelplan Holding AG. Dette selskapet er igjen 100% eid av Migros, Sveits største, med hovedkontor i Zurich. Vår sveitsiske kvalitetsbevissthet sikrer deg en god kundeopplevelse.
Se firma profil