Personlig service på stedet

Vårt lokale serviceteam – der for deg døgnet rundt.

Personlig service på stedet

Personlig service er inkludert. Med Interhome vil du alltid ha en kontaktperson på stedet. I populære ferieområder vil du kunne få en varm velkomst av vårt team ved det lokale servicekontoret. Her vil du kunne hente nøkler og få informasjon og tips om området og din feriebolig. Våre ansatte er alltid tilgjengelige for praktiske råd for eksempel om aktiviteter, gode ideer for utflukter og hva enn du ønsker å organisere.

Trenger du kanskje en barnevogn eller en strolly, en barnestol eller en ekstraseng? Vil du leie sykler eller segway eller hva med å være kaptein på en egen båt? Ikke noe problem! Ved mange av våre servicekontor kan vi tilby et omfattende utvalg av ytelser. På forespørsel hjelper vi deg også gjerne med transport av bagasje, transport til og fra flyplassen og å arrangere utflukter og arrangementer. 

Kontakt vårt servicekontor på ditt feriested for å finne ut hvilke tjenester som tilbys. Vårt team ser fram til å kunne ønske deg varmt velkommen.

Reiser du til en destinasjon der vi ikke har et lokalt servicekontor? I så fall vil du bli mottatt direkte på feriestedet av den personen som har nøkkelen til din bolig, av denne vil du få nøkkelen, bli vist til feriehuset og kunne få informasjon om området.

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.