Personlig service på stedet

Vårt lokale serviceteam – der for deg døgnet rundt.

Personlig service er inkludert. Med Interhome vil du alltid ha en kontaktperson på stedet. I populære ferieområder vil du kunne få en varm velkomst av vårt team ved det lokale servicekontoret. Her vil du kunne hente nøkler og få informasjon og tips om området og din feriebolig. Våre ansatte er alltid tilgjengelige for praktiske råd for eksempel om aktiviteter, gode ideer for utflukter og hva enn du ønsker å organisere.

Trenger du kanskje en barnevogn eller en strolly, en barnestol eller en ekstraseng? Vil du leie sykler eller segway eller hva med å være kaptein på en egen båt? Ikke noe problem! Ved mange av våre servicekontor kan vi tilby et omfattende utvalg av ytelser. På forespørsel hjelper vi deg også gjerne med transport av bagasje, transport til og fra flyplassen og å arrangere utflukter og arrangementer. 

Kontakt vårt servicekontor på ditt feriested for å finne ut hvilke tjenester som tilbys. Vårt team ser fram til å kunne ønske deg varmt velkommen.

Reiser du til en destinasjon der vi ikke har et lokalt servicekontor? I så fall vil du bli mottatt direkte på feriestedet av den personen som har nøkkelen til din bolig, av denne vil du få nøkkelen, bli vist til feriehuset og kunne få informasjon om området.

.

Her blir du ønsket velkommen av Interhomes personal: