Hvor vil du tilbringe ferien?

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Love nature - bevaring angår alle

Interhome Group ønsker å være et forbilde når det gjelder bærekraft. Vi ser det som vår plikt å etterlate et velstående miljø for fremtidige generasjoner. På denne måten kan du som kunde kompensere for CO2-utslippene ditt opphold i ferieleilighet eller fritidsbolig medfører. Kompensasjonsbeløpet går i sin helhet inn i M Climate Fund sitt bærekraftsprosjekt via vår samarbeidspartner Myclimate.

Vi er forpliktet til å beskytte klimaet, ikke bare overfor våre kunder og vårt morselskap Migros, men også internasjonalt. Interhome Group har signert FNs verdensturismeorganisasjons “Glasgow Declaration on Climate Action in Tourism” og dermed forpliktet seg til å halvere klimagassutslippene forårsaket innen 2030 og oppnå netto null innen 2050.

Les mer om våre mål og vårt samarbeid med Myclimate og vårt bi-beskyttelsesprogram. Vårt bærekraftsteam har også samlet nyttige tips for din hverdag og høytider spesielt for deg. Bærekraft har ingen sluttdato, og det er grunnen til at vi kontinuerlig og vedvarende forplikter oss til bærekraftig feriehusturisme både i dag og i morgen.

Biologisk mangfold

Forpliktet til å beskytte og gjenopprette vår naturlige verden og økosystemer.

Save the bee – save our earth!

Klimaendring

Omfattende handlingsplan for karbon for å anerkjenne klimakrisen og håndtere vårt fotavtrykk.

Reduksjon av klimagassutslipp

Våre kunder

Vi er forpliktet til en bedre fremtid for alle, og vi ønsker at kundene våre skal være begeistret, inspirert og engasjert når vi snakker åpent og ærlig om vår fremgang.

Våre partnere

Reiser kan ikke være bærekraftige uten at vår aksjonær, partnere og leverandørkjede er engasjert og støttende. Vi er på en felles reise for å lære av og inspirere hverandre til handling.

Våre steder

Hyppig produktanalyse for å identifisere og initiere reell endring, inkorporere stedsbaserte strategier, samfunnsledet turisme og naturbaserte løsninger.

Personale

Medarbeiderutvikling og utdanning, og helse og lykke er alltid sentralt på arbeidsplassen vår og vil kontinuerlig utvikles og forbedres.

Kontor

Kontinuerlige forbedringer for å redusere avfall, skape effektivitet og produsere et sunt arbeidsmiljø. Vi erkjenner også at våre finansielle systemer er en nøkkelkomponent i å redusere trusselen mot den naturlige verden, og vi vil arbeide for å minimere vår egen innvirkning.

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Motta regelmessig informasjon om nyheter og spesialtilbud rett i innboksen din.