Bryllupsmottakelse og bryllupsreise

Bryllup i eget feriehus

Nyt en romantisk bryllupsreise med mye egen tid og uten forpliktelser. Enten du foretrekker å tilbringe den i en moderne leilighet i hjertet av en livlig storby, en romantisk villa for to med et basseng rett ved sjøen, nær naturen i et landsted, eller kanskje et luksuriøst slott, med Interhome, er du sikker på å finne nøyaktig hva du har drømt om. Interhome tilbyr et variert utvalg av ekstraordinær og idyllisk bryllupsreise. Uansett hva du bestemmer deg for vil du ha god plass og privatliv. Så hvor er din bryllupsreise destinasjon?

Bryllupsmottakelse i eget feriehus

Gift deg på drømmeplassen din i en ekstraordinær setting. Si "jeg tar" på stranden, og feir deretter en intim mottakelse i et romantisk slott, italiensk villa, spansk finca eller fransk gårdshus. Uansett hva du bestemmer deg, tilbyr en bryllupsmottakelse i et feriehus god plass til en uforglemmelig opplevelse i en veldig spesiell atmosfære.

Oppdag forslagene våre til et bryllup og / eller bryllupsreise i et av våre feriehus:

Eksklusiv feriebolig rett på stranden

Feriehus med svømmebasseng

Modern City Apartment

Luxury holiday homes

Våre mest eksklusive ferieboliger!

Vakkert hus på landet

Feriehus med boblebad

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.