Så trygg er du i feriehuset ditt!

Mer informasjon
  • Individuell ankomst
  • I ferieboligen er dere helt for dere selv
  • Fri og uavhengig
  • Kontrollert rengjøring
  • Trygg nøkkelover levering
  • Personlig støtte under oppholdet
Top-Rated

Leiligheter Vidmar

opp til 4 personer

2 rom

1 soverom

1 baderomBeskrivelse

Inne

"Vidmar (ARR120)", 2 rom leilighet 45 m2, i toppetasjen. Rustikt møbler: stue/soverom med skråtak med, 1 dobbel sovesoffa, spisebord og satelit-TV. 1 rom med skråtak med 1 seng og 1 dobbeltseng. Åpent kjøkken (4 kokeplater, ovn, oppvaskmaskin, elektrisk kaffemaskin). Dusj/WC. Oppvarming. Parkett. Balkong. Fasiliteter: Internett (trådløs LAN [WLAN], gratis). "Antall rom som er tilgjengelige for bruk på eiendommen avhenger av antall personer som bestillingen ble foretatt for. Derfor kan det hende at noen rom og etasjer ikke er tilgjengelige for bruk hvis eiendommen har blitt bestilt for færre personer enn det "

Hus/ Residence

Hus "Vidmar". 2 leiligheter på eiendommen. I området Innerteuchen 6.5 km fra sentrum av Arriach, 18 km fra sentrum av Feldkirchen, 23 km fra sentrum av Villach, 14 km fra vannet. Fellesbruk: tomt 5'000 m2 med planter og trær, plen med solningsområde. Bordtennis, hagemøbler, grill. I hbrukt: badstu (ekstra). Sentralvarme. Løypedstykkeservis. Parkering på tomten. Butikk 6.5 km. Vennligst merk: Det er flere lignende leiligheter i samme hus.

Før avreise vil du motta informasjon om nøkkelinnsamling for ditt opphold, sammen med reisedokumenter.


Plass

Østerrike, Kärnten, Arriach


Sjekk tilgjengelighet og bestill

Klikk på ønsket dato i kalenderen og velg lengden på oppholdet i nedtrekksmenyen. Det tar bare noen få minutter å gjøre en bestilling!


Prisoversikt


Kundeanmeldelser - Leiligheter Vidmar

Bare kvalitetssikrede ferieboliger
Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet
Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse
Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.

© HHD AG Schweiz 2020