Feriehus "Spasena" - 400m from the sea

4.3 / 5 ( 4 anmeldelser )
opp til 4 personer
3 rom
2 soverom
ett bad
Avstand
  • Hav 400 m
Utstyr
  • TV
  • Balkong / terrasse
  • Babyseng
  • Parkering
  • Røyking forbudt
  • Ingen husdyr tillatt

Beskrivelse

Inne

"Spasena" - 400m from the sea", 2 rom hus 56 m2. Passer for 4 voksne. Stue med, TV, radio og DVD. 1 rom med 2 senger. Åpen galleri, 1 rom med, 1 dobbeltseng og 2 sovemuligheter. Kjøkken (4 kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, frys). Dusj/WC. Terrasse 3 m2, dekt. Vennligst merk: røykfri bolig. 376-34092

Hus/ Residence

Enmannsbolig, bygget i 1982. 400 m fra sjøen. Privat: uberørt tomt 1'000 m2. Terrasse (7 m2), parkering ved hbrukt. Daglivarehandel 2.5 km.

Før avreise vil du motta informasjon om nøkkelinnsamling for ditt opphold, sammen med reisedokumenter.

Stedsbeskrivelse Gedser

Sommer

Lolland, Falster og Møn utgjør et spennende hjørne av Danmark med en enestående og vakker natur og kilometervis med flotte hvite sandstrender. Badevannet er spesielt godt egnet til de små på grunn av det lave saltinnholdet og de langgrunne strendene. På Falster ligger den flotte, 20 km lange stranden ved Marielyst og de imponerende Corselitze skogene på ca. 15 kvadratkilometer. Skogene rommer mange historiske ganggraver og steinaldergraver. Bøtø Nor er et fredet fuglereservat som er en viktig yngleplass for trekkfuglene. Danmarks største naturattraksjon Møns Klint, med de høye krittklintene og den gamle bøkeskogen, er et av de mest kjente og besøkte naturområdene i Danmark. Møn er rik på kulturminner. Man kan bl.a. oppleve et av Nordens best bevarte vollanlegg i Stege. Lolland byr på et særdeles variert kystlandskap, langgrunne strender, lavt vann, sumper og turstier. Svingete landeveier fører gjennom små idylliske landsbyer, forbi flotte bøkeskoger, vakre herregårder og slott.

Plass

Her kan du se hvor ferieboligen ligger.

Danmark , Østersøen, Lolland, Falster & Møn , Gedser

Prisoversikt

Notat
Vennligst velg ankomst- og avreisedato

Kundeanmeldelser

Henter data

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.

fra NOK 9169

f.eks 14.6.2025 - 21.6.2025

for opptil 4 mennesker / Ekstrakostnader kan tilkomme