Høstferie

Høstferie i et feriehus eller leilighet                

Når dagene blir kortere og kjøligere, og fargerike blader faller fra løvtrærne, da vet du at høsten er her. En fargerik årstid som inspirerer mange til å reise på høstferie.

Spaser en tur eller legg ut på en vandring og nyt det vide spekteret av farger som ses i overgangen fra sommer til vinter. Opplev lokale delikatesser og sesongbaserte spesialiteter. Ha en avslappende ferie med familien på et nydelig landsted eller hva med en parferie i et rustikk hus med steinfasade.

Besøk smakfulle høstmarked og vinfestivaler. Dra på sopptur i høstskoger. Hjelp til ved innhøsting av druer eller bare nyt denne utrolig romantiske og mangfoldige tiden av året. Den gylne høsten: den perfekte tiden for ferie med nytelse, kultur og spenning.

Og for de som ønsker å utvide sommeren, passer det vel bra med en ”flukt” til sydlige strender. På denne tiden er strendene tommer for folk og du kan forlenge brunfargen på et landlig gårdshus eller i en hytte ved sjøen. 

Ferie i Toscana - Vandring og sykling gjennom vingårder

Ferier i Sardinia - Der finner du de vakreste strendene

Sensommar i Tyrol med mange forskjellige aktiviteter å velge mellom

Sensommeren i Istria - middelhavsstil på halvøya i Kroatia

Sensommeren på Costa Blanca - Nyt stranden og nyte solen

Ferie på Côte d'Azur - Azurblått vann og mildt klima venter på deg

Så trygg er du i feriehuset ditt!

Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.