Kanariøyene / Gran Canaria

Feriehus og ferieleiligheter Kanariøyene / Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria er den tredje største øyen i øygruppen som utgjør Kanariøyene. Den spanske øyen er førstevalg for mange nordmenn i vintermånedene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Ettersom Gran Canaria ligger like ved nordvestkysten av Afrikas, er klimaet godt hele året. Selv om du reiser ned i januar, får du over 20 grader, både i luften og i sjøen. Hvis du vil ha det enda varmere kan du dra ned til Gran Canaria fra juni til november. For å leie et hus på Gran Canaria kan du enkelt benytte vår nettside. For de som elsker sol, bading, hyggelige mennesker, et stort utvalg av restauranter og et morsomt natteliv, er denne flotte øyen det riktige valget. Det beste av alt? Du kan føle deg hjemme selv om du befinner deg på en øy utenfor Afrika. Takket være den store etterspørselen etter boliger på Gran Canaria, har vi hos Interhome hatt muligheten til å samle et stort utvalg av leiligheter samt luksuriøse feriehus. Her finnes det noe til alle, uansett om du reiser med barna, med partneren, eller vennene dine.


Hvilken type bolig skal jeg velge?

Det å leie et hus eller en leilighet i stedet for å bo på et hotell når du besøker Gran Canaria har mange fordeler. I tillegg til å ha alt du trenger, for eksempel kjøkken, bad, soverom og stue, kan du lettere føle deg hjemme. På Interhome tilbyr vi mange moderne og flotte feriehus i forskjellige prisklasser og størrelser, både på Gran Canaria og i andre deler av Spania. For å raskt finne det du leter etter, kan du filtrere søket etter ulike ønsker, som for eksempel ditt eget basseng, terrasse, grillmuligheter eller peis. Kanskje du og din kjære skal på en romantisk reise til varmen? Da kan kanskje en koselig leilighet midt i sentrum være attraktiv? Hvis du isteden reiser med hele familien, kan en større villa med eget basseng være interessant. Ta en titt for å se hva slags boliger vi tilbyr rundt omkring på Gran Canaria.


Hvor skal jeg bo på Gran Canaria?

Gran Canaria er en stor øy som tilbyr noe til alle. Avhengig av om du vil ha vakre strender og herlige bademuligheter i nærheten, eller om du heller vil prioritere en stor restaurant og underholdningstilbud, er det forskjellige steder å besøke. For de som ønsker å kombinere sol og bading med et morsomt natteliv, er Playa del Inglés et populært reisemål. Her er det mange nattklubber og restauranter, men også vakre strender, morsomme utendørsaktiviteter og Aqualand - et badeland som er elsket av barna! Et annet populært reisemål på Gran Canaria er Puerto Rico, et feriested som ligger på øyens sørkyst. Nettopp dette stedet er en av Gran Canarias mest solfylte plasser.


Gode tips på reisen

Når du skal besøke Gran Canaria, kan vi varmt anbefale våre feriehus og leiligheter. Før reisen er det flere gode tips og ting som er kjekt å vite. Visste du for eksempel at det er gangavstand til de fleste badestedene? Det finnes også mange morsomme utflukter til blant annet dype raviner, vakre vingårder og selvfølgelig strender. Sørg for å ta med solkrem, det er ofte sol og blå himmel på Gran Canaria. Vi ønsker deg hjertelig velkommen når du ønsker å leie en leilighet eller et hus!

Topp 3 på Gran Canaria i henhold til Interhome

1. Lei leilighet i Las Palmas

Las Palmas ligger på den nordøstlige delen av Gran Canaria, og akkurat som på resten av øyen kan du tilbringe en fantastisk ferie her. Sentrum av Las Palmas består av to distrikter, La Vegueta og Triana. Her kan du handle, eller bare ta en fin spasertur gjennom en av de mange parkene i byen. I et av de mest populære shoppingområdene ligger kjøpesenteret «El Muelle». Det er en flott innendørs shoppingopplevelse, og stedet har lett adkomst ettersom det ligger i nærheten av hovedgaten Calle Mayor de Triana. I samme nabolag finner du også mange torg med vakker arkitektur og koselig atmosfære. Den virkelig historiske delen av byen kan ses i hjertet av Vegueta. Her kan du f.eks. se Cathedral de Santa Ana og det nærliggende Columbus-muséet.


2. Lei et hus eller en leilighet i Maspalomas og Playa Del Inglés

På Gran Canarias sørspiss ligger Maspalomas og Playa Del Inglés. Det er definitivt de mest populære feriestedene på Gran Canaria. Her flokker det seg en utrolig mengde turister hvert år, og det er lett å forstå hvorfor! Her finner du alt du kan ønske deg for en fantastisk solferie. Strender, vakre hus og leiligheter med basseng, restauranter av alle slag og massevis av shopping hvis du har lyst til det. Et aktivt natteliv med barer og nattklubber finner du rundt Playa Del Inglés, og om  du er på utkikk etter litt mer natur, så kan du utforske de vakre sanddynene i Maspalomas ørkenen! Dette er virkelig et perfekt sted for familien, men også for vennegjengen som har noe å feire!


3. Lei et hus i koselige Mogan

På den sørvestlige delen av øyen finner du byen Mogan. Ikke like populær som de andre stedene på Gran Canaria, men kanskje det er det som lokker? Når du leier et hus her får du sjansen til å oppleve en mer ekte del av Gran Canaria, uten tusenvis av turister som ellers er på øya. Her finner du f.eks Puerto de Mogan som er en fin liten fiskerby med spennende arkitektur. Slapp av, lag mat i fred og ro og ta et avslappende bad i ditt eget basseng! Nyt en mer avslappet ferie i Mogan!


Bestill ditt feriehus på Gran Canaria i dag med Interhome! Reis til spansk varme og nyt friheten som kommer med et eget hus eller leilighet. Det er du selv som bestemmer! Man trenger ikke å dele bassenget på ferie hvis man ikke vil. Og god service vi tilbyr alltid, så du kan være trygg når du reiser med oss! Velkommen til å ringe eller bestille online!


Bare kvalitetssikrede ferieboliger

Kvalitet er vår primære prioritet

Hver eiendom er sjekket før ankomst for å sikre best mulig opphold

Garantert tilgjengelighet og service på stedet

Få mest mulig ut av vår ekspertise

Nøkkeladministrasjonen arrangeres av vårt hjelpsomme personale. Tilgjengelig døgnet rundt eller på stedet for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, for eksempel: med tips og kunnskap om ditt feriemål og din bestilte bolig.

En minneverdig ferieopplevelse

Privatliv og frihet i ditt eget feriehus

Vær din egen sjef, spis når du vil og ha god plass til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome

Det har aldri vært enklere å finne din perfekte ferie. Vil du utforske nye reisemål? Det er ingen bedre måte å gjøre det på enn i et feriehus: Nyt "la dolce vita" i Italia, følg den sjarmerende livsstilen til den franske riviera eller spanske livsstil. Bli inspirert av våre ferietips og bestill online - raskt, enkelt og sikkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Ditt opphold i et feriehus eller ferieleilighet har mange fordeler: For eksempel kan du tilbringe tiden akkurat slik du vil. Ingen forstyrrelse fra andre gjester eller hotellpersonalet, bare nyt ferien og følg dine egne regler. Enten du er ute etter en storbyferie, en avslappende ferie med familien eller med venner. Bare nyt mye plass, fleksibilitet og frihet i ditt eget feriehus.